skip to Main Content

Fredrik Johansson blir Skogsvårdsledare/Planerare på Höljes distrikt

Fredrik Johansson blir Skogsvårdsledare och Planerare på Höljes distrikt (Sysslebäck).

Vi är glada att kunna presentera Fredrik Johansson som Kopparfors Skogsvårdsledare och Planerare på vårt distrikt i Höljes med kontor i Sysslebäck. Han kommer där att bli kollega med Roger Henriksson.

Fredrik har Skogsmästarexamen men har också läst på Miljövetarprogrammet. Han har en mycket bred skoglig yrkeserfarenhet som bl a skogsmaskinförare och arbete inom träindustri efter avslutat naturbruksgymnasium.
Fredrik har arbetat med taktisk och operativ avverkningsplanering, som virkesköpare, som fältassistent inom skogsvården och som områdesansvarig. Han har erfarenhet av IT-frågor, certifiering, brandberedskap, fisketillsyn och är uppvuxen på en jord- och skogsfastighet.

Förutom att tillgodose ett eget genuint naturintresse, inkluderat jakt och fiske, har han på sin fritid haft ett ovanligt och intressant uppdrag som talangscout inom ishockeyn.

Fredrik kommer att tillträda sin tjänst 1 augusti.

Vi hälsar Fredrik varmt och hjärtligt välkommen till Kopparfors Skogar

Back To Top